Άλλες Παθήσεις

Άλλες Παθήσεις

Η FarmaSyn SA, διαθέτει φαρμακευτικά σκευάσματα που αφορούν την αντιμετώπιση μιας σειράς διαφόρων παθήσεων και συμπτωμάτων όπως μεταξύ άλλων:

  • Την θεραπεία του Ζακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2
  • Την συμπτωματική θεραπεία της Οστεοαρθρίτιδας
  • Τη συμπτωματική θεραπεία του πόνου που σχετίζεται με Διαστρέμματα και Τραυματική Τενοντίτιδα
  • Την θεραπεία του Συνδρόμου του Meniere
  • Την θεραπεία της Χρόνιας Μυελογενούς Λευχαιμίας και τη θεραπεία της Ιδιοπαθούς Θρομβοκυτταραιμίας
  • Την πρόληψη και θεραπεία των μολύνσεων από Κάντιντα της στοματικής κοιλότητας, του οισοφάγου και της εντερικής οδού
  • Την μη χειρουργική θεραπεία της Μέσης Εκκριτικής Ωτίτιδας

Το Sleeply ένα συμπλήρωμα διατροφής με Μελατονίνη & Βιταμίνη Β6. Το Sleeply υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ύπνου & ανακουφίζει απο τα συμπτώματα του jet lag.

Το D3-ODFILM είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη D. Το D3-ODFILM διατίθεται σε μορφή ταινιών διασπειρόμενων στο στόμα που αποτελούν έναν πολύ εύκολο και πρακτικό τρόπο λήψης του συμπληρώματος διατροφής.

Το Colchicine FarmaSyn χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της οξείας προσβολής ουρικής αρθρίτιδας και της χρόνιας ουρικής αρθρίτιδας, για την προφύλαξη από οξεία προσβολή ουρικής αρθρίτιδας κατά την έναρξη της θεραπείας με αλλοπουρινόλη ή ουρικοζουρικούς παράγοντες καθώς και για τη θεραπεία της περιοδικής νόσου (οικογενούς Μεσογειακού πυρετού).

Tο Condromed χρησιμοποιείται ως βραδείας-δράσης συμπτωματική θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας και φέρει ιδιότητες τροποποίησης (βελτίωσης) της ασθένειας κατά τη διάρκεια της θεραπείας της οστεοαρθρίτιδας γόνατος.

Για τη θεραπεία του συνδρόμου του Meniere, τα συμπτώματα του οποίου μπορεί να περιλαμβάνουν ίλιγγο, εμβοές, απώλεια ακοής και ναυτία

Για την πρόληψη και θεραπεία των μολύνσεων από κάντιντα της στοματικής κοιλότητας, του οισοφάγου και της εντερικής οδού

Για τη συμπτωματική θεραπεία του πόνου που σχετίζεται με διαστρέμματα και τραυματική τενοντίτιδα

Για τη θεραπεία της χρόνιας μυελογενούς λευχαιμίας (CML) σε χρόνια ή επιταχυνόμενη φάση της ασθένειας και για τη θεραπεία της ιδιοπαθούς θρομβοκυτταραιμίας ή αληθή πολυκυτταραιμία με υψηλό κίνδυνο εμφάνισης θρομβοεμβολικών επιπλοκών

Φυσικός, απλός και αποτελεσματικός τρόπος για τον καθαρισμό των αυτιών. Μαλακώνει και απομακρύνει την κυψελίδα (κερί) από το αυτί.

Μη χειρουργική θεραπεία της μέσης εκκριτικής Ωτίτιδας . Αντιμετώπιση της αρνητικής πίεσης στο μέσο ους παιδιών ηλικίας τριών ετών και άνω και σε ενήλικες (Κιτ Αυτοεμφύσησης)