H Εταιρία

“Πρώτα ο ασθενής!”

Η ιστορία μας

Η FarmaSyn S.A. ιδρύθηκε το 1994, με αμιγώς ελληνική μετοχική σύνθεση. Τα πρώτα της βήματα, τα έκανε στον χώρο της χονδρικής πώλησης φαρμάκων και παραφαρμάκων, ενώ σύντομα επεκτάθηκε στον χώρο της διάθεσης φαρμακευτικών προϊόντων, με πρωτότυπα, αλλά και γενόσημα φάρμακα προσφέροντας νέες θεραπευτικές δυνατότητες σε γιατρούς και ασθενείς.
Σήμερα, αποτελεί μια αναγνωρισμένη εταιρεία στον χώρο της υγείας, χάρη στη συνέπεια και την προσήλωση στην παροχή ποιοτικών προϊόντων, που τη διακρίνει.

  • 1994 Ιδρύεται η εταιρεία μας με την επωνυμία αρχικά Φαρμακευτικός Σύνδεσμος.
  • 2002 Ξεκινά η διάθεση προϊόντων με αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελληνική Φαρμακευτική Αγορά.
  • 2003 Έναρξη συνεργασίας με την Γερμανική Εταιρεία Engelhard Arzneimittel GmbH και κυκλοφορία των πολύ επιτυχημένων προϊόντων Trachisan και Prospan.
  • 2005 Η εταιρεία αλλάζει επωνυμία. Από Φαρμακευτικός Σύνδεσμος γίνεται FarmaSyn S.A.
  • 2007 Κυκλοφορεί στην Ελληνική Αγορά το πρώτο γενόσημο Μετφορμίνης, ως Glucofree 850mg και Glucoplus 1000mg. Παράλληλα γίνεται και η έναρξη της κυκλοφορίας του Nimesulide Φαρμασυν Gel.
  • 2012 Ξεκινά και σιγά σιγά επεκτείνεται η στρατηγικής σημασίας συνεργασία της FarmaSyn S.A. με την Θυγατρική εταιρεία γενοσήμων της Novartis, την Sandoz, με αποκλειστική διάθεση και αντιπροσώπευση προϊόντων που αφορούν την Στυτική Δυσλειτουργία, το Καρδιαγγειακό και το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα.

Οι άνθρωποί μας

Το έμψυχο δυναμικό της Farmasyn αποτελεί τον βασικότερο πλούτο της. Η συνεχής εκπαίδευση, η ουσιαστική γνώση της αγοράς, η εμφύσηση εταιρικών αξιών όπως η αξιοπιστία, η αγάπη για καινοτομία και πρωτοβουλία, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά των συνεργατών μας.

Το σύνολο των ανθρώπων μας διαθέτει υψηλό επίπεδο κατάρτισης, έχει αποκτήσει ευρύτερες γνώσεις, και έτσι μπορεί να ανταπεξέλθει με μεγάλη επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις του επαγγέλματος του Επιστημονικού Συνεργάτη.

Η εκπαίδευση αποτελεί για μας μια συνεχόμενη διαδικασία, καθώς η εταιρεία φροντίζει, με την διοργάνωση συχνών εκπαιδευτικών σεμιναρίων, να εξασφαλίζει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο γνώσεων που αφορούν τον φαρμακευτικό κλάδο.

Η Εταιρεία μας αξιοποιεί παράλληλα τις νέες τεχνολογίες παρέχοντας στους συνεργάτες μας τα μέσα εκείνα που θα του εξασφαλίζουν άμεση και ταχύτατη πρόσβαση στον κόσμο της πληροφορίας.

Οι Ιδρυτές της FarmaSyn
Ευριπίδης Αδάμου CEO

Το Όραμά μας

Όραμά μας είναι η παροχή φαρμακευτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας στον ασθενή και η συνεχής υποστήριξη στο καθημερινό έργο των Επαγγελματιών Υγείας.

Θέλουμε να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες εκείνες, που θα εγγυώνται πως στον ασθενή θα φτάνει ένα προϊόν οπωσδήποτε ποιοτικό αλλά και μεγάλης θεραπευτικής αξίας.

Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουμε πως κάνουμε τους συνανθρώπους μας να νιώθουν καλύτερα και όλο αυτό συνοψίζεται σε τρεις λέξεις:

“Πρώτα Ο Ασθενής!”

Η στρατηγική μας

Εξασφαλίζουμε υψηλής ποιότητας καθιερωμένα, αλλά και καινοτόμα φάρμακα σε ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών κατηγοριών, ενώ παράλληλα επενδύουμε σε συνεργασίες που διευρύνουν τους ορίζοντες ανάπτυξης και εξέλιξης της εταιρείας.

Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στη στήριξη νέων ιδεών σε συνεργασία με τους φορείς υγείας, με γνώμονα, πάντα, τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

H εταιρεία μας ως Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που διαθέτει υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και το οποίο χαρακτηρίζει τις καθημερινές της δραστηριότητες, αποφάσισε να υλοποιήσει σε συνεργασία με φορείς που περιθάλπουν συνανθρώπους μας, ένα πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς με την δωρεά φαρμάκων σε ασθενείς οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και τα έχουν ανάγκη. Είναι η συμβολή της FarmaSyn S.A. στην προσπάθεια που καταβάλλουν φορείς και ασθενείς να ξεπεράσουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής διαθέσαμε δωρεάν φάρμακα μεταξύ άλλων στους παρακάτω φορείς: Αλληλέγγυο Φαρμακείο Πειραιά, 1ο ΚΑΠΗ Ζωγράφου, Κοινωνικό Ιατρείο Μοσχάτου, Κοινωνικό φαρμακείο Κορωπίου, Δημοτικά ιατρεία Δήμου Αλίμου, Πολιτιστικό σύλλογο Σκύρων (Κινέττα), Φυλακές Κορυδαλλού.
Για την προσφορά μας αυτή μάλιστα η εταιρεία μας βραβεύτηκε από την UNESCO σε ειδική εκδήλωση το 2014.