Προϊόντα

Το Sleeply ένα συμπλήρωμα διατροφής με Μελατονίνη & Βιταμίνη Β6. Το Sleeply υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ύπνου & ανακουφίζει απο τα συμπτώματα του jet lag.

Το D3-ODFILM είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη D. Το D3-ODFILM διατίθεται σε μορφή ταινιών διασπειρόμενων στο στόμα που αποτελούν έναν πολύ εύκολο και πρακτικό τρόπο λήψης του συμπληρώματος διατροφής.

Το Colchicine FarmaSyn χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της οξείας προσβολής ουρικής αρθρίτιδας και της χρόνιας ουρικής αρθρίτιδας, για την προφύλαξη από οξεία προσβολή ουρικής αρθρίτιδας κατά την έναρξη της θεραπείας με αλλοπουρινόλη ή ουρικοζουρικούς παράγοντες καθώς και για τη θεραπεία της περιοδικής νόσου (οικογενούς Μεσογειακού πυρετού).

Το isla® είναι η ιδανική θεραπεία για ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον λαιμό ή τη φωνή τους

Αποσυμφορητικό μύτης για ενήλικες και παιδιά

Βλεννολυτικό για την συµπτωματική αντιμετώπιση του βήχα.

Για την ανακούφιση των συμπτωμάτων των φλεγμονών στη στοματική κοιλότητα και στο φάρυγγα

Tο Condromed χρησιμοποιείται ως βραδείας-δράσης συμπτωματική θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας και φέρει ιδιότητες τροποποίησης (βελτίωσης) της ασθένειας κατά τη διάρκεια της θεραπείας της οστεοαρθρίτιδας γόνατος.

Για τη θεραπεία του συνδρόμου του Meniere, τα συμπτώματα του οποίου μπορεί να περιλαμβάνουν ίλιγγο, εμβοές, απώλεια ακοής και ναυτία

Για την πρόληψη και θεραπεία των μολύνσεων από κάντιντα της στοματικής κοιλότητας, του οισοφάγου και της εντερικής οδού

Για τη συμπτωματική θεραπεία του πόνου που σχετίζεται με διαστρέμματα και τραυματική τενοντίτιδα

Για τη θεραπεία της χρόνιας μυελογενούς λευχαιμίας (CML) σε χρόνια ή επιταχυνόμενη φάση της ασθένειας και για τη θεραπεία της ιδιοπαθούς θρομβοκυτταραιμίας ή αληθή πολυκυτταραιμία με υψηλό κίνδυνο εμφάνισης θρομβοεμβολικών επιπλοκών

Για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση του ρινικού βλεννογόνου

Φυσικός, απλός και αποτελεσματικός τρόπος για τον καθαρισμό των αυτιών. Μαλακώνει και απομακρύνει την κυψελίδα (κερί) από το αυτί.

Μη χειρουργική θεραπεία της μέσης εκκριτικής Ωτίτιδας . Αντιμετώπιση της αρνητικής πίεσης στο μέσο ους παιδιών ηλικίας τριών ετών και άνω και σε ενήλικες (Κιτ Αυτοεμφύσησης)

Για τη βραχυχρόνια αντιμετώπιση της αϋπνίας